Oproep van het ASEM Work Placement programme

18 May 2022

Oproep van het ASEM Work Placement programme

Het ASEM Work Placement Programme (ASEM WPP) wil het uitwisselen van talent tussen Europa en Azië promoten door studenten van Vlaamse hogeronderwijsinstellingen een beurs toe te kennen om stage te lopen in een reeks landen van de Aziatisch-Europese Vergadering (ASEM). Vlaamse studenten kunnen kiezen voor één van volgende bestemmingen: Bangladesh, Brunei, Cambodia, China, India, Indonesië, Japan, Kazachstan, Korea, Laos, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Pakistan, Filipijnen, Singapore, Thailand, Vietnam.

Op 20 mei 2022 opent VLUHR-i een oproep voor het indienen van aanvragen voor stages in het eerste semester van het academiejaar 2022-2023. De oproep wordt bezorgd aan de betrokken contactpersonen van de Vlaamse hogeronderwijsinstellingen. Vanaf 20 mei, 14 uur, krijgen zij toegang tot het online registratieformulier. De beurzen worden toegekend op basis van het first come, first served principe.

Related news

27 June 2024

In de week van 27 mei 2024 nam VLUHR-i samen met 21 vertegenwoordigers van 10 Vlaamse hogeronderwijsinstellingen deel aan de 76ste editie van de jaarlijkse NAFSA conferentie in New Orleans.

Van 16 tot 19 juni leidde KHK Prinses Astrid van België, een economische zending naar het Koninkrijk Noorwegen. Een ruime ministeriële, economische en academische delegatie reisde mee naar Oslo om er het imago van België als aantrekkelijke partner te versterken.